FacebookTwitterLinkedIn

Spectacolul, „Society Fucked Up”, este o producție care explorează diferitele realități ce conturează societatea de astăzi. Vorbim despre o lume digitalizată, care uneori pare că trăiește în prezent mai mult în online și mai puțin în offline, o lume puțin conștientă de tiparele în care trăim. Conceput special pentru a fi jucat în online, spectacolul invită oamenii să cunoască mai multe tipologii de personaje, pe care le știm și le urmărim cu toții astăzi. „Society Fucked Up” este o experiență cu totul nouă în România, spectacolul fiind primul show conceput speacial pentru a fi vizionat prin intermediul unui live streaming. Din distribuție fac parte actorii Serin Jemaa, Ilse Muller și Frederic Negrescu, iar regia îi aparține lui Victor Țăpeanu.

Această idee a pornit de la realitatea faptului că din ce în ce mai puțini oameni aleg să meargă la teatru în timpul liber, preferând comoditatea de a urmări un film sau un serial de acasă. „Din dorința de a aborda oamenii pentru care teatrul nu face parte din igiena personală, de a le face cunoștință cu conceptul Cuibului, precum și cu autenticitate unui spectacol de teatru, lansăm acest nou concept de spectacol online. Este un spectacol transmis prin live streaming, un spectacol la care oricine are acces și prin care ne dorim să aducem teatrul mai aproape de oameni”, a afirmat Serin Jemaa, Brand Manager Cuibul Artiștilor.

Premiera spectacolului „Society Fucked Up” are loc miercuri, 13 noiembrie, de la ora 19:00.  Aceasta va fi urmată de o a doua reprezentație, de la ora 21:00. Spectacolul se va juca până pe 15 noiembrie, de la 19:00 și 21:00. Asemenea tuturor spectacolelor realizate de Cuibul Artiștilor, spectacolul este gratuit, oamenii având posibilitatea de a dona la final. Doritorii pot avea acces la link-ul de streaming făcând rezervare pe site-ul Cuibul Artiștilor, disponibil aici.