Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Cu David Beckham în jurul Pământului

BBC Worldwide şi BBC One anunţă o nouă producţie cu David Beckham realizată în colaborare cu Big Earth Productions: „David Beckham: Din dragoste pentru fotbal”.
Beckham din dragoste pentru fotbal

David Beckham se întoarce pe ecranele din întreaga lume cu o călătorie unică în jurul Pământului, în care dispută câte un meci pe toate cele şapte continente.

David Beckham: Din dragoste pentru fotbal” este al doilea documentar făcut de fostul jucător pentru BBC. „David Beckham, în căutarea aventurii” a fost anul precedent un succes pentru BBC Worldwide, producţia fiind difuzată în peste 165 de ţări.

Producţia recentă, preluată împreună de BBC Worldwide şi BBC One de la Big Earth Productions, îl urmăreşte pe jucător în drumul său prin satele din Papua Noua Guinee, colinele din Nepal, străzile din Buenos Aires, întinderile de deşert din Djibouti, terenurile perfecte din Miami sau peisajele îngheţate din Antartica.

SCRIE UN COMUNICAT DE PRESĂ!

David Beckham încearcă să descopere cum reuşeşte fotbalul să-i unească pe oameni şi dacă sportul care l-a consacrat încă are puterea să le schimbe vieţile aşa cum a făcut-o în cazul lui. Drumul se termină pe Old Trafford, acolo unde a început totul pentru Beckham, unde are loc un meci cu alte legende ale fotbalului, ca un ultim omagiu adus acestui frumos sport.

David Beckham: „Îmi amintesc când stăteam în avion şi discutam despre această idee cu prietenii, dar nu mă gândeam vreodată că o să devină realitate. Sunt foarte entuziasmat că am reuşit să realizăm acest proiect îndrăzneţ. Fie ca jucător, fie în afara terenului, alături de UNICEF şi alţi parteneri, am văzut efectul de transformare pe care sportul, şi fotbalul în particular, îl are asupra vieţilor oamenilor. Această călătorie incredibilă îmi va permite să arăt latura pozitivă a sportului pe care îl iubesc şi să aduc în faţa lumii pasiunea şi generozitatea celor care joacă fotbalul ca şi cum ar fi o forţă a binelui.”

Filmul este produs de Big Earth Productions şi va fi distribuit internaţional de BBC Worldwide.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii