FacebookTwitterLinkedIn

TOP 3 prețuri de listare pentru hotelurile din București, potrivit spatiicomerciale.ro.

Locul 1

Preț: 1,7 milioane de euro. Cel mai scump hotel scos la vânzare în Capitală este amplasat în zona Batiştei (în apropiere de Piaţa Universităţii). Este vorba de o unitate cotată la patru stele, cu o capacitate de cazare de 48 de locuri (zece camere matrimoniale, opt camere duble şi două apartamente). Imobilul este înscris pe lista monumentelor istorice din Bucureşti şi dispune de un restaurant cu până la 60 de locuri, precum şi de o terasă de 150 de locuri.

Vezi TOP 3 prețuri de listare pentru hotelurile din Brașov

Locul 2

Preț: 1,39 milioane de euro. Hotelul de trei stele din zona Victoriei este format din 17 camere, are o suprafaţă totală de 600 de metri pătraţi şi un teren de 200 de metri pătraţi. Spre comparaţie, în zona Victoriei, o vilă cu şapte camere din 1920, cu o suprafaţă de 170 de metri pătraţi utili, este scoasă la vânzare, pe www.imobiliare.ro, pentru 1,5 milioane de euro.

Vezi TOP 3 prețuri de listare pentru hotelurile din Timișoara

Locul 3

Preț:750.000 de euro. Hotelul-boutique de patru stele este situat în zona Dacia. Proprietatea, construită în secolul al XIX-lea, are o capacitate de cazare de nouă camere, o suprafaţă totală de 800 de metri pătraţi şi un teren de 170 de metri pătraţi.