Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Educaţie |
|

Cu 55% mai mulţi studenţi la MBA-ul Wu România

Managerii de top şi antreprenorii din industrie sunt cei predomină printre studenţii  înscrişi anul acesta.
business_meeting.jpg

Programul de Executive MBA organizat de Wien University (WU) în România a atras cu 55% mai mulţi studenţi faţă de anul trecut. Din cei 28 de înscrişi, jumătate sunt femei, deşi în ultimii ani media a fost de 25%, după cum au anunţat reprezentanţii de la Bucureşti.

Studenţii înscrişi în acest an sunt manageri de top şi antreprenori din industrie (35%),  finanţe şi asigurări (21%), retail & FMGC (14%),  IT & telecomunicații (17%), sănătate, consultanţă, din mediul public şi cel al organizaţiilor non-guvernamentale.

Programul EMBA Bucharest oferit de WU Executive Academy este acreditat de către două dintre cele mai importante instituţii de profil la nivel mondial: AMBA (Association of MBAs) şi EQUIS (European Quality Improvement System) şi este prezent pe piaţa românească din 2006. În cadrul progamului se organizează două rezidenţiate internaţionale, în Austria şi USA.

 Vezi aici ce mai oferă românilor piaţa de MBA-uri 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii