Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

CTP a demarat lucrările de construcție pentru CTPark Cluj II, un parc logistic cu 30.000 de metri pătrați

Dezvoltatorul imobiliar CTP a început lucrările de construcție în CTPark Cluj II, un nou parc logistic situat în apropiere de Cluj-Napoca, în localitatea Florești. Acesta este cel de-al doilea parc logistic și industrial deținut de CTP în județul Cluj, după CTPark Cluj I.
CTPark CLUJ I_a

Noua proprietate va avea o suprafață totală închiriabilă de 30.000 de metri pătrați, urmând să fie finalizată în trei etape, cu livrarea integrală programată pentru luna decembrie 2018.

Prima etapă va fi încheiată în august 2018, constând în construirea a aproximativ 8.000 de metri pătrați, deja închiriați de unul dintre clienții strategici ai CTP. Cea de-a doua fază va fi finalizată în octombrie 2018, când vor fi livrați circa 11.000 de metri pătrați, acest spațiu fiind disponibil pentru închiriere. Cea de-a treia va fi gata în decembrie 2018, când va fi finalizat un alt spațiu logistic cu suprafața de 11.000 de metri pătrați, fiind, de asemenea, disponibil pentru închiriere.

Partea de vest a țării, și județul Cluj în special, se dezvoltă rapid din punct de vedere economic. Cererea pentru spații industriale și logistice este la unul dintre cele mai ridicate niveluri pe care le-am văzut în ultimii ani. Așadar, CTP se adaptează pentru a răspunde nevoilor chiriașilor existenți și viitori. CTPark Cluj II va include doar clădiri de clasă A”, a declarat Emanoil Dascălu, directorul de Construcții al CTP România.

Spațiile din CTPark Cluj II vor fi utilizate pentru activități de depozitare și de producție. Cei 22.000 de metri pătrați disponibili pentru închiriere se află într-un singur depozit cu compartimentare flexibilă, care permite împărțirea spațiului în suprafețe de mărimi diferite, în funcție de nevoile clienților, de la 1.500 de metri pătrați până la 10.500 de metri pătrați.

În județul Cluj, CTP a finalizat dezvoltarea CTPark Cluj I, un parc logistic cu o suprafață totală închiriabilă de 33.500 de metri pătrați, situat la 13 kilometri de centrul municipiului Cluj-Napoca, în apropierea aeroportului. Depozitul care a fost terminat în noiembrie 2017, fiind ocupat de unul dintre clienții strategici ai CTP, retailerul Profi.

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business personalizate pentru companii internaționale și locale, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu mai mult de 4,5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasă A, cu peste 700.000 de metri pătrați suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii