FacebookTwitterLinkedIn

Partener exclusiv în procesul de vânzare al dezvoltatorului este compania Crosspoint Real Estate, care estimează că noul ansamblu de locuințe – Vulcan Residence din zona 13 Septembrie – va fi vândut în totalitate într-un an și jumătate.

Dezvoltatorul a anunțat deja demararea construcției și un termen de finalizare pentru a doua jumătate a anului 2023, iar vânzările au pornit la finalul lunii octombrie 2021.

“Este un proiect care va aduce un mare plus de valoare zonei, care este deja într-o continuă transformare. În ultimii ani s-au dezvoltat acolo ansambluri noi, clădiri de birouri moderne, stația de metrou de la Academia Militară sau centrul comercial Vulcan Value Center. Toate aceste dezvoltări au schimbat fața fostei zone industriale într-una extrem de atractivă, astfel încât, acum, experiența de a locui în zonă este una extrem de dezirabilă. În proiectul Vulcan Residence, clienții se vor bucura de mai mult spațiu, o compartimentare excelentă, mai multe facilități, beneficii și un preț imbatabil”, explică Oana Popescu, Associate Director, Residential, Crosspoint Real Estate, consultantul care va gestiona vânzările proiectului.

Proiectul va avea 256 de apartamente și va fi dezvoltat în urma unei investiții de peste 22 de milioane de euro.

“Vulcan Residence este primul dintr-o serie de proiecte rezidențiale ce urmează a fi dezvoltate în proximitatea centrelor comerciale deținute de NEPI Rockcastle în mai multe orașe din țară”, a declarat Iulian Rusu, Head of NEPI Residential.