Cautare
, Redactor

Reporter în căutare de oameni și povești.

Lifestyle |
|

Cronos Med a lansat în România produsele de vară UniverSkin

Andreea Berecleanu și Cronos Med, clinica doctorului estetician Constantin Stan au găzduit, vineri, lansarea gamei de vară a cosmeticelor UniverSkin. Evenimentul a avut loc în decorul elegant al clinicii, iar invitații au putut testa pentru prima dată produsele.
808b8fd6-f871-4914-9c1f-d2fca0d5f349

Cronos Med aduce în exclusivitate în Romania pudra minerală UV și emulsia Z de la Universkin, ambele cu factor de protecție 50. La evenimentul de lansare, doctorul Harry Arampatzis, unul dintre creatorii Universkin, a explicat de ce aceste produse ar trebui să fie indispensabile mai ales vara. Crema si pudra sunt 100% naturale și au la bază zincul, un mineral extrem de puternic în lupta cu efectele nocive pe care soarele le are asupra pielii.

„Am fost atenți la obiceiurile si gesturile pe care le facem în mod constant și, în special, la cele pe care le fac femeile din preajma noastră. De asta a fost nevoie să creăm pudra cu protecție solară 50”, a spus Harry Arampatzis.

Harry Arampatzis alături de soția sa, Anca Lungu, de Andreea Berecleanu, de Dr. Constantin Stan, de Diana Baicu și de invitații Cronos Med, au dat startul verii cu cea mai atrăgătoare și portabilă colecție de protecție a pielii în lupta cu ultravioletele. Atât pudra, cât și crema Z sunt inodore, invizibile și protejează pielea într-un mod cât se poate de natural. Formulele Universkin se bazează pe ingrediente naturale, care ajută tegumentul să se regenereze și să-și păstreze frumusețea și sănătatea.

Daciana Sârbu, Roxana Voloseniuc, Ana Maria Gheorghe, Ana Ionescu, Adelina Pestrițu, Dana Sota, Ana Maria Bucura, Ileana Badiu, Cristina Stănciulescu, Sara Enache, Alina Brăilescu, Anita Panait, Corina Bârlădeanu, Dana Enache (Revista VIVA), Alina Avram (OK! Magazine), Ela Crăciun, Georgiana Stavrositu (Stagio Style), Alina Sorescu, Mihaela Călin, Amalia Năstase au testat în premieră cel mai așteptat duo de protecție a pielii, împotriva razelor nocive ale soarelui, special conceput pentru sezonul acesta.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii