Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Croazierele revin după pandemie

Rezervările Carnival Cruise Line au crescut cu 600%, după ce compania a anunțat că va relua o parte din croaziere în luna august. Creșterea înregistrată este cu 200% mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut. Clienții au vrut să-și facă rezervările din timp și să beneficieze de oferte premium, scrie Daily Mail.
 aboneaza-te
croazieră

Majoritatea celor care au făcut rezervări pentru croaziere sunt tineri și dornici să călătorească, după ce au fost nevoiți să stea atât de mult timp în case din cauza Covid-19. Potrivit unui agent de turism, clienții sunt doar puțin îngrijorați în ceea ce privește călătoriile pe timp de pandemie.

Compania americană Carnival Cruise Line a declarat că speră să-și reia activitatea în luna august, dar a avertizat că pot apărea schimbări și întârzieri din cauza pandemiei.

„Continuăm să colaborăm cu diferite agenții guvernamentale, inclusiv cu Centrelele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, deoarece introducem noi protocoale la bord, dar nu există nicio garanție că vom reveni la 1 august”, a scris Carnival într-un anunț pe o rețea de socializare.

O cincime din navele de croazieră din întreaga lume au fost contaminate cu coronavirus. Datele arată că puțin cel 2.592 de persoane, atât membri ai echipajului, cât și pasageri, au fost infectate, dintre care 65 au decedat.

4 dintre cele mai mari companii de croazieră din lume – Carnival, Royal Caribbean Cruises, Norwegian Cruise Line Holdings and MSC Cruises – au fost lovite de coronavirus, multe dintre nave transformându-se în focare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii