FacebookTwitterLinkedIn

Vacanță pentru business

Activitatea noastră nu are vacanță, întrucât activitatea clienților noștri nu are vacanță și asta dintotdeauna și cu atât mai mult în această vară fierbinte. Membrii echipei însă au vacanță, așa încât mai rămâne să găsim în fiecare caz și în fiecare moment soluția potrivită atât pentru a asigura continuitatea activității noastre, cât și vacanța binemeritată pentru fiecare dintre colegii noștri.

Certitudini și predictibilitate

Certitudinea momentului este efervescentă și intensitatea activității – se simte ca o eliberare de energie care a stat sub presiune și există un apetit foarte ridicat și voință și imaginație din partea clienților noștri pentru a face, a schimba, a tranzacționa, a muta munții din loc.

Îngrijorări

Nu am putea spune că ne îngrijorează ceva în mod special, cât mai degrabă că rămânem prudenți și manifestăm în continuare grijă și atenție pentru siguranța și starea de bine a echipei noastre.

Planuri de business

Am început cu planuri mai conservatoare în acest an și realitatea ne împinge mai departe. Începem să creionăm idei alternative de dezvoltare pentru 2022, dar suntem încă în stadiul de plan.

Vacanță în țară sau străinătate

Am planificat două săptămâni de vacanță în această vară. O săptămână în țară, într-o tabară cu alte familii, în zona Buzăului, la sfârșitul lunii iulie, și o săptămână la mare, mai la sfârșit de sezon, la noi sau pe un litoral apropiat, în funcție de vreme și de condițiile de călătorie de la începutul lui septembrie.