FacebookTwitterLinkedIn

Vacanță pentru business

În contextul ultimului an cred că fiecare dintre noi a realizat, odată cu această pandemie, cât de important este propriul cămin. Am petrecut o mare parte a timpului acasă sau la birou, prin urmare, o schimbare de scenariu printr-o vacanță binemeritată este de bun augur. Vacanțele își au rostul lor și cred că este important să menții acest echilibru dintre viața profesională și cea personală. Din fericire, la Lemon Interior Design lucrăm alături de o echipă de profesioniști care gestionează foarte bine workflow-ul companiei noastre. Așadar, business-ul rămâne activ pe toată durata anului, iar echipa poate merge în vacanță prin rotație. La începutul acestui drum, când am înființat business-ul alături de Elena, acest lucru era practic imposibil, întrucât noi două ne ocupam de toate proiectele și nu ne puteam permite să lipsim.

Certitudini și predictibilitate

Într-adevăr, lipsa de predictibilitate a fost una dintre provocările cu care toate business-urile s-au confruntat în pandemie. Însă, odată cu începutul anului și campania de vaccinare putem vorbi deja despre o îmbunătățire și o doză mai mare de stabilitate. Pentru vara acestui an vom continua proiectele de amenajare rezidențială, pandemia a oferit o nouă perspectivă asupra confortului din propria locuință, astfel că există cerere mare pentru acest segment. Observăm un interes crescut în cererile de redecorare a casei și de adaptare a acesteia la noul stil de viață sau de amenajare a unei locuințe noi, mai mari, mai spaționase, cu terase generoase sau grădini. Oamenii și-au dat seama în această perioadă cât de mult contează echilibrul și armonia spațiului în care ne petrecem o mare parte din timp.

Îngrijorări

Pe nișa pe care activează Lemon Interior Design proiectele au continuitate și observăm un interes crescut atât la nivel național, cât și internațional. În ciuda contextul pandemic, ne-am adaptat la mișcările pieței, la noile reguli impuse și am implementat cu succes fiecare proiect, fie că vorbim despre segmentul rezidențial sau cel office. Semnale de alarmă vin din zona construcțiilor, acolo unde costul materialelor a crescut foarte mult.

Planuri de business

Pentru perioada care urmează, planurile noastre sunt de consolidare a business-ului, atât pe piața din România, cât și în Europa. Ne dorim să ne extindem viziunea și în afara țării și avem deja în execuție proiecte în acest sens, unul la Paris Courchevel, unul la Dubai și un altul pe segmentul rezidențial deja încheiat, în Spania.

Vacanță în țară sau străinătate

Ne bucurăm că ușor-ușor revenim la normal după această perioadă pandemică și vom putea pleca vara aceasta în vacanță, prin rotație. Avem de recuperat pe partea de business, multe proiecte de predat, așadar activitatea firmei va fi susținută în continuare la același ritm și pe perioada verii.