FacebookTwitterLinkedIn

Cristiana Belodan este membră în juriul Effie Romania și a International Advertising Association (IAA) și are 15 de ani de experiență în industria de Advertising & Comunicare.

Parteneriatul actual vine ca urmare a unei colaborări de aproape doi ani în care Cristiana Belodan, din rolul de Consultant Strategic, a condus procesul de repoziționare a Oxygen în agenție de comunicare full service, având un rol major în reconfigurarea noii identități de brand a acesteia, în urma fuziunii cu Frank, anul trecut.

Alăturarea Cristianei în echipa noastră a venit aproape firesc, dat fiind rolul important pe care l-a jucat în repoziționarea agenției, precum și faptul că avem în comun aceleași valori, viziune și obiective. Numirea ei reprezintă un pas important în dezvoltarea agenției și un atu pentru clienții noștri. Sunt încântată să o avem alături în echipa Oxygen”, a declarat Tereza Tranakas, Managing Partner Oxygen.

Am găsit în echipa Oxygen un partener ambițios, perfecționist și pasionat și sunt sigură că împreună vom seta noi standarde strategice & creative pentru campaniile clienților actuali și viitori. 2021 va fi un an în care creativitatea eficientă va juca un rol și mai important decât în anii trecuți. Astfel, am acceptat cu drag oportunitatea de dezvolta în continuare produsul creativ și experiența Oxygen în toate domeniile comunicării”, a declarat Cristiana Belodan, Strategy & Transformation Director Oxygen.

Oxygen este o agenție integrată de comunicare, iar portofoliul de clienți reunește companii locale și internaționale precum:  Enel, BCR, Arctic, Olympus, Betano, Moncler, BERD, Sensiblu (Batiste, SPLAT, L’Occitane, iWhite, Apivita), Garanti BBVA, Nestlé, Skoda, Total Romania, VEKA Romania, Huawei, Siniat – Grupul Etex, VEEAM, Fashion House, Selgros, Snow, Masculan, Gregory’s România, Sony Pictures AXN, Intesa Sanpaolo, PPD România, Gruppo Campari (Campari, Aperol), Aquavia, DELL, DIAGEO, Skechers, Dentons, Prime Kapital, Don Pedro, Green Cola și mulți alții.

Oxygen este singura agenție integrată din România cu prezență fizică în două orașe – București și Cluj-Napoca. Biroul Oxygen din Cluj-Napoca a fost inaugurat în 2018 și deservește preponderent clienți a căror activitate se desfășoară în Regiunea de Vest a țării.