Cautare
, Redactor Forbes România

Lideri |
|

Cristian Ungureanu devine noul Director Financiar în cadrul Unilever South Central Europe

Unilever a anunțat astăzi numirea în funcție a lui Cristian Ungureanu pe poziția de Director Financiar în cadrul Unilever South Central Europe, în locul lui  Jordi Aixandri, începând cu 1 octombrie.
Cristian Ungureanu_USCE

Cristian Ungureanu face parte din echipa de conducere care coordonează operațiunile curente și strategia de afaceri pentru întreaga regiune.

„Suntem încântați să avem un coleg cu experiența și nivelul de expertiză al lui Cristian. Experiența și spiritul antreprenorial vor aduce o valoare extraordinară și vor juca un rol important în realizarea ambițiilor de creștere pe care le avem pentru viitor”, declară James Simmons, Managing Director al Unilever South Central Europe.

Cristian Ungureanu s-a alăturat echipei Unilever în martie 2018, fiind responsabil de coordonarea activităților de integrare financiară în domeniul fuziunilor și achizițiilor din regiune. Are o experiență semnificativă, deținând poziții anterioare de Director Financiar în cadrul MOL România și Bunge România, precum și în proiecte internaționale din cadrul BERD.

„Sunt bucuros să contribui prin acest rol la strategia de dezvoltare a Unilever, o companie cu viziune ambițioasă, cu branduri puternice și un comportament sustenabil care generează un impact pozitiv pentru consumatorii din întreaga lume.”, precizează Cristian Ungureanu.

Citește și: Monica Tamaș (Unilever): „Observ că marketingul în Romania devine mai profund, mai axat pe individ și mai dinamic”

 

Decizia de numire a fost adoptată în urma promovării fostului Director Financiar al Unilever South Central Europe, Jordi Aixandri, în calitate de Director General al Departamentului Financiar din categoria deodorante, activitate coordonată de sediul Unilever din Londra.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii