Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Reinventarea României |
|

Cristian Tudor, Fondator Microgreens România: “Pentru noi, criza a însemnat o școlarizare incredibilă”

Luarea rapidă a deciziilor, intrarea pe piață cu produse noi, asigurarea clienților că produsele sunt livrate în condiții de siguranță sunt câteva dintre ingredientele menținerii afacerii în această perioadă.
Cristian Tudor

Criza a însemnat „o școlarizare incredibilă” pentru Microgreens – „a trebuit să găsim soluții pentru a ieși din această situație” a spus Cristian Tudor la reINVENTAREA României. Majoritatea clienților de microplante proveneau înainte de pandemie din sectorul HoReCa „și-n două zile s-a tăiat tot”. „N-am stat foarte mult pe gânduri și în două zile am început livrările către persoane fizice.”

Schimbarea ponderii era planificată încă de la începutul anului, spune Cristian, dar criza a accelerat schimbarea de strategie: aceea de a produce, de a investi în continuare și de a atrage noi finanțări – totul pentru a face tranziția către retail, pentru a duce produsul către consumatorul de acasă.

Ce va conta în acest an este rapiditatea și flexibilitatea, mai spune Cristian. Intrarea pe piață cu produse noi și asigurarea clienților că produsele sunt livrate în condiții de siguranță sunt alte ingrediente pentru menținerea afacerii în această perioadă și la fel de important este faptul că Microgreens este un business 100% românesc.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii