Cautare
, Contributor

Forbes.com

500 miliardari |
|

Cristian Teodorescu

Avere: 38-39 milioane de euro Vârsta: 50 de ani Reşedinţa: Braşov Domenii: Piaţa de capital, imobiliare, industrie, mass-media   

Anul 2010 a început contradictoriu pentru afacerile lui Cristian Teodorescu. Astfel, în sectorul industrial a reuşit să reia exportul în Germania după o pauză de mai bine de un an, timp în care anulase toate comenzile făcute anterior. De asemenea, şi pe segmentul imobiliar, anul acesta, lucrurile s-au desfăşurat invers faţă de 2009: a crescut gradul de ocupare pe partea de depozite, scăzând, totodată, închirierile pe secţiunea de birouri. Însă antreprenorul nu renunţă la investiţiile în aceste clădiri, deşi subliniază faptul că anul trecut a fost unul dificil pentru afacerile sale.

Pe lângă Teo Holding, firmă care gestionează închirierea mai multor clădiri proprii, omul de afaceri a dezvoltat încă două spaţii de birouri în Braşov: Teo House şi Teo Central. Ambele au fost date în folosinţă în totalitate anul acesta, „ceva ieşit din comun pentru perioada asta“, spune Teodorescu cu o urmă de mândrie în glas. Cu totul specială pentru el este Teo Central (fostul sediu Colgate-Palmolive pe care l-a achiziţionat în 2009), mai ales că aici a dezvoltat un proiect de suflet: un spital. Evită să ofere detalii mai ales atunci când vine vorba de cifre, limitându-se doar la a spune că spitalul privat „Sfântul Constantin“ este dezvoltat într-o clădire de 9.000 de mp. Teodorescu are investiţii şi în mass-media, el fiind unul dintre acţionarii trustului regional de presă Transilvania Expres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii