Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Cristian Teodorescu – 500 Miliardari Ediția 2011

Nume: Cristian Teodorescu Avere: 27-29 de milioane de euro Varsta: 51 de ani Resedinta: Brașov Domeniu/Companie: Piața de capital, imobiliare, industrie, mass-media  

Cristian Teodorescu este unul dintre cei mai discreţi oameni de afaceri din „Topul Forbes 500 Miliardari“. Nu este adeptul întâlnirilor cu presa, deşi este unul dintre acţionarii trustului regional de presă Transilvania Expres. Teodorescu a reuşit recent să reia exportul de confecții metalice în Germania prin firma Independența Sibiu. „Creştere am avut doar în industrie, restul a fost pe scădere sau stagnare. Contextul internaţional este principalul factor, iar noi fără capital străin investit în ţară nu putem supravieţui“, explică el. O parte din clădirile de birouri pe care le deţine în Braşov au rămas cu mai puţini chiriaşi.

Pe lângă Teo Holding, firmă care gestionează închirierea mai multor clădiri proprii, omul de afaceri a dezvoltat încă două spaţii de birouri în Braşov: Teo House şi Teo Central. A doua clădire are un grad de ocupare de 100%, găzduind Spitalul „Sfântul Constantin“ din Braşov, Maternitatea Regina Maria, o farmacie Ropharma şi agenţia „Divizia de medici“ a Băncii Transilvania. De altfel, inaugurarea de anul acesta a Spitalului „Sfântul Constantin“ (din care deţine 33%) este cea mai importantă realizare a lui Teodorescu.

Vezi care era averea lui Cristian Teodorescu în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii