FacebookTwitterLinkedIn

„Înainte de apariția acestui virus, se miza pe încrederea câștigată în întâlnirile face to face, însă nu trebuie să neglijăm oportunitatea acestei evoluții din online. Este necesar să mizăm pe acest aspect și pe viitor să-l fructificăm mult mai eficient”, a punctat Cristian Tamaș în cadrul uneia dintre edițiile emisiunii reINVENTAREA României.

Potrivit acestuia, putem dezvolta comunicarea de business pe acest segment, al online-ului prin organizarea de meeting-uri sub acest format și la nivel nu doar național, acum e mult mai facil să ne conectăm cu potențialii parteneri din afara țării. Online-ul reprezintă un avantaj pentru toate business-urile dacă i se acordă importanța cuvenită.

„Este clar că pentru a pune pe picioare un business de succes, sănătos trebuie ca de la bun început să ai o strategie bine definită în ceea ce privește expunerea idei afacerii tale. Încurajez pe cei care-și doresc să intre în lumea antreprenoriatului să aibă curajul să-și expună ideile la evenimente și din afara țării”, a explicat Cristian Tamaș.

În opinia Co-Founder & CMO TypingDNA este important ca fiecare antreprenor care-și dorește o extindere a business-ului peste hotare să se intereseze și să urmărească evenimentele internaționale destinate industriei din care face parte, pentru că există la fel de multe evenimente, dar care, acum, în acest context sunt organizate online.

În ceea ce privește alegerea tipului de afacere, Cristian Tamaș recomandă pentru cei care vor să învețe mai multe despre cum se desfășoară lucrurile într-un proces de demarare a unei afaceri, start-up-urile. „Într-un start-up lucrurile se petrec ca într-o familie – ai acces, observi, tragi concluzii și acționezi, cauți și încerci soluții, desigur există un dezavantaj – cel în care un astfel de business poate eșua mult mai ușor decât unul care are o experiență în mediul de afaceri, însă, doar într-un start-up se pot învăța multe despre cum se gestionează o afacere”.

În concluzie, Co-Founder & CMO TypingDNA consideră că în viitorul apropiat, generațiile viitoare își vor câștiga existența din mai multe pasiuni, hobby-uri.