Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Cristian Popescu Piedone: „Îmi asum vina morală, las justiţia să se pronunţe despre cea legală”

Cristian Popescu Piedone susține că după toate reacțiile din ultimele zi, dar și după mitingul de marți din Capitală, și-a prezentat demisia „în semn de respect față de victimele tragediei”, informează Mediafax.    
Cristian Piedone Popescu

„Sper ca vidul legislativ şi carenţele administrative să tragă un semnal de alarmă, de la cel mai simplu funcţionar, până la cel mai înalt for legislativ. Poate că atunci când mii de oameni ies în stradă să-ţi ceară să pleci şi alte mii cer acelaşi lucru pe reţelele de socializare, e bine uneori să asculţi. Îmi asum această vină morală, cât despre cea legală, voi lăsa Justiţia să îşi spună cuvântul”, se arată în comunicatul transmis de Cristian Popescu Piedone.

„Sunt şi eu tată şi mă doare sufletul când mă gândesc la durerea celor care sunt nevoiţi acum să-şi îngroape copiii sau să tremure lângă patul de spital, sperând ca ei să se facă bine. Condoleanţe familiilor îndoliate şi multă putere şi sănătate celor care se luptă în aceste clipe pentru viaţă”, se mai arată în comunicat.

Fostul primar al Sectorului 4 mai spune că regretă şi primele sale reacţii după incendiul din clubul Colectiv, arătând că nu era un moment potrivit să vorbească despre acte.

„De asemenea, vreau să îmi exprim părerea de rău pentru reacţiile din primele clipe de după tragedie. Îmi dau seama acum că nu era momentul cel mai potrivit să vorbesc despre acte. Mărturisesc, însă, că motivul pentru care am făcut-o nu a fost pentru ca să îmi salvez pielea, ci din dorinţa de a clarifica lucrurile cât mai repede, de a informa publicul despre documentele firmei care deţinea Clubul Colectiv, din punct de vedere al competenţelor Primăriei Sectorului 4. Poate că am ieşit uneori prea des la tv, dar am fost mândru de ceea ce am reuşit să fac împreună şi pentru bucureştenii mei, locuitori ai Sectorului. Poate că alteori am fost prea gălăgios, prea ferm, prea hotărât, dar am făcut-o din cauza temperamentului meu impulsiv, supărat pe situaţiile intolerabile”, a adăugat Cristian Popescu Piedone.

GABRIEL OPREA: „AM DECIS SĂ ASCULTĂM GLASUL STRĂZII. DACĂ PONTA PLEACĂ, PLECĂM ȘI NOI”

Totodată, Cristian Popescu Piedone mulţumeşte cetăţenilor Sectorului 4 care au crezut în el şi l-au votat, cerându-şi scuze că pleacă şi asigurându-i că nu i-a trădat niciodată.

„Le cer iertare şi celor care cred că am greşit, dar vreau să ştie că am luptat mereu şi pentru ei. Am vrut totdeauna să asigur un trai sigur, sănătos şi civilizat cetăţenilor din Sectorul 4. Poate că m-am implicat în prea multe lupte, poate am dus bătălii pe prea multe fronturi şi am scăpat din vedere lucruri cu adevărat importante. Cer iertare familiei mele pe care de multe ori am neglijat-o şi îi rog pe cei dragi să mă ierte, dacă au avut de suferit din cauza mea”, mai arată în comunicat.

În încheiere, fostul primar al Sectorului 4 semnat comunicatul „Cristian Popescu- Piedone, De profesie om”.

Anunțul făcut de Cristian Popescu Piedone a fost făcut la scurt timp după ce premierul Victor Ponta și-a anunțat demisia.

Foto: Facebook

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii