Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, în prima instanță, la 8 ani și jumătate de închisoare cu executare, în dosarul Colectiv

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, a fost condamnat, în prima instanță, la 8 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul Colectiv. În același dosar, patronii clubului, Alin George Anastasescu, Costin Mincu și Paul Cătălin Gancea, au primit câte 11 ani și 8 luni de închisoare, informează News.ro.
Cristian Piedone Popescu

Alături de fostul primar Cristian Popescu-Piedone, au mai fost condamnaţi trei angajaţi ai primăriei: Aurelia Iofciu (8 ani de închisoare cu executare), Larisa Luminita Ganea (7 ani) și Ramona Sandra Motoc (3 ani).

Patronii  clubului Colectiv au primit următoarele pedepse: Alin Anastasescu – 11 ani și 8 luni cu închisoare, Paul Gancea – 11 ani și 8 luni cu închisoare şi Costin Mincu – 11 ani și 8 luni cu închisoare.

Au fost condamnați reprezentanţii firmei de artificii SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL – Daniela Niţă (12 ani şi 8 luni cu închișoare) și Cristian Niţă – 3 ani și 6 luni.

Pirotehniştii Viorel Zaharia şi Marian Moise au fost condamnați la 9 ani și 8 luni cu închisoare, respectiv 10 ani de închioare.

Pompierii Antonina Radu şi George Petrica Matei, au fost condamnați fiecare la 9 ani și 2 luni de închisoare.

De asemenea, Tribunalul București a dispus plata a 50 de milioane de euro daune către victime, supraviețuitori și rude și aproximativ 8 milioane de lei către spitalele care i-au tratat pe răniți în România. Acestea trebuie plătite în solidar de către condamnați, ISU București-Ilfov și Primăria Sectorului 4.

Sentințele nu sunt defintive.  

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii