Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

IT |
|

Cristian Herghelegiu, Gecad Net: „Ne vom focaliza în acest an pe atragerea a cât mai multe proiecte cloud”

Compania Gecad Net a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 4,2 milioane de euro, în creștere cu 15 procente față de 2014.
Solutii software

În 2015, compania a investit peste 200.000 de euro în resursele necesare dezvoltării business-ului de cloud. „Anul trecut, principalul nostru obiectiv a fost să creștem cât se poate de mult business-ul de cloud, ceea ce am și reușit, investind totodată în resursele umane existente în companie pentru dezvoltarea competențelor, atât pe tehnologii Microsoft, cât și de securitate”, a declarat Cristian Herghelegiu, CEO al Gecad Net, care a mai precizat că „beneficiile se vor vedea în următorii ani”.

Pentru anul 2016, compania estimează o depășire a pragului de 5 milioane de euro, mizând pe o creștere a veniturilor cu 25% față de anul trecut.

„Ne vom focaliza în acest an pe atragerea a cât mai multe proiecte cloud, servicii complexe pentru Enterprise, soluții de comunicare și de tip Business Intelligence”, a mai spus Cristian Herghelegiu.

De asemenea, pentru Gecad Net, cele mai dinamice linii de business în 2015 au fost soluțiile bazate pe platforme cloud, soluțiile de securitate, precum și cele de IT și pentru proiectare asistată.

Specializată în comercializarea și implementarea aplicațiilor software, Gecad Net este parte a grupului Gecad, fondat de antreprenorul în serie Radu Georgescu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii