Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Cristian Copăcean

Avere: 15 milioane de euro Vârstă: 32 de ani Reşedinţă: Bihor Domenii: Distribuţie materiale, amenajări interioare, comerţ
Proges, unul dintre marii comercianţi de articole pentru amenajări interioare, nu se simte prea bine odată cu scăderea pieţei imobiliare şi, implicit, a celei de construcţii. Potrivit unor surse din piaţă, acţionarii Cristian Copăcean, Sim Cristian Ovidiu şi Ilonta Claudiu se gândesc chiar la un posibil exit. Niciunul dintre cei trei acţionari cu părţi egale în firmă nu confirmă însă acest lucru cu toate că planurile de extindere puse la punct în ultimii ani au fot încetinite, vânzările au scăzut dramatic, iar datoriile acumulate au crescut în timp.
Datele companiei arată că cifra de afaceri a Proges din 2009 a scăzut la 54,4 milioane de euro, de la 63,8 milioane de euro cu un an în urmă. Profitul înregistrat de companie în ultmii trei ani nu este semnificativ şi nu depăşeşte un milion de euro. De asemenea, numărul angajaţilor s-a redus de la 620 în 2008 la 560 de salariaţi anul trecut.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii