Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Cristian Cican şi familia

Avere: 9-10 milioane de euro Vârsta: 54 de ani Reşedinţă: Mehedinţi Domenii: Comerţ, producţie, servicii, turism

Cristian Cican, proprietarul companiei Meridian CC, este o prezenţă foarte discretă inclusiv în presa mehedinţeană, unde apariţiile sale pot fi numărate pe degetele de la o mână. Omul de afaceri este implicat alături de soţia sa, Cristina, în afaceri din domenii diverse de activitate precum retail (principalul business), producţie şi turism.

Familia Cican este cunoscută în zonă pentru producţia de plăci de pavaj, precum şi pentru realizarea şi comercializarea de fântâni arteziene. În comerţ, principala afacere a familiei, compania Meridian CC, deţine o serie de angrouri şi magazine en-detail în patru oraşe din ţară: Orşova, unde se află şi reşedinţa soţilor Cican, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Jiu şi Timişoara. Pe lângă magazinul Splendid şi angrouri, compania Meridian CC mai deţine în Orşova un hotel de trei stele. Unitatea de cazare operează sub numele de Meridian şi dispune de 22 de camere.

Tot în Orşova, familia Cican deţine un centru de cumpărături, a cărui denumire este Meridian. Acesta cuprinde cinci magazine, în care sunt comercializate produse alimentare şi non-alimentare, cât şi electrocasnice, lacuri şi vopselui. Anul trecut, compania Meridian CC a înregistrat o cifră de afaceri de 19,9 milioane de euro, în creştere cu 12% faţă de cea din 2008.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii