Cautare
, Staff

Bunuri de consum |
|

Cristian Andrei este noul Director General al lanțului de patiserii Fornetti România

Cristian Andrei ocupă, începând cu 1 mai, poziția de Director General al patiseriilor Fornetti România, după ce Toth Csaba a decis să plece din managementul companiei, după cinci ani.
Cristian_Andrei1-2

 

Cristian Andrei a deținut, până acum, funcția de Director Operațional în cadrul companiei. Noul Director General al Fornetti România are 36 de ani și o experiență de 12 ani în domeniul food și beverage la nivel internațional. Acesta a ocupat poziții de conducere pe partea operațională și de producție, fiind Manager de Producție la Kerry Foods la trei fabrici cu specific alimentar din Marea Britanie și Irlanda și Manager Tehnic în fabrica Heineken din Marea Britanie.

S-a alăturat companiei Fornetti în ianuarie 2017 și a coordonat acțiunile de Logistică-Aprovizionare și Producție, el sosind de la Heineken România, unde a fost Manager de Întreținere Autonomă.

„Mă onorează această nouă postură în care mă aflu. Realizez că preiau o foarte mare responsabilitate, însă am încredere în companie, în produsele pe care le facem și în angajații care au arătat devotament și implicare în acești 16 ani de existență a Fornetti pe piața din România”, a declarat noul Director General al Fornetti România, Cristian Andrei.

Acesta a absolvit studiile de inginerie economică la Universitatea Tehnică de Construcții București, iar în Anglia a participat la cursuri de management la Colegiul Bournemouth&Poole. Experiența sa va contribui la elaborarea și implementarea strategiei internaționale la nivel de Grup pentru Fornetti.

Toth Csaba va ocupa poziția de consultant extern al companiei pentru o perioadă limitată de timp, urmând a se concentra pe alte proiecte. Structura organizațională din România nu va suferi alte modificări.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii