FacebookTwitterLinkedIn

 Evoluția companiei într-un cuvânt

TGV – Train à Grande Vitesse. E-commerce-ul este una dintre puținele industrii care a crescut în această perioadă dificilă, iar VTEX și-a păstrat momentum-ul. Este, în continuare, platforma cu cea mai rapidă creștere din lume! Rezultatele din acest an au depășit estimările inițiale și, mai mult, datorită performanței dovedite în România, biroul local va coordona și operațiunile VTEX din regiune. Deja, VTEX coordonează de la București operațiunile din Bulgaria și Polonia și are în diferite etape procesul de extindere în Grecia, Cehia, Austria și Slovacia.

Cele mai importante lecții

Calmul, luciditatea și, per total, este important să te adaptezi și să descoperi jumătatea plină a paharului în orice circumstanțe. La nivel personal, sportul rămâne o modalitate excelentă de a te revigora și a-ți veni idei excelente.

Prestația autorităților

Tot timpul există loc de mai bine – acest lucru este valabil aproape peste tot în lume. Consider, însă, că România se află pe drumul cel bun. Sper să menținem direcția și să nu renunțăm la progresul făcut. A regresa este întotdeauna mai ușor decât a progresa.

Strategia de business pentru 2021

Dezvoltare constantă a produsului VTEX și implementărilor; un client service chiar și mai performant; sprijinirea a cât mai multor afaceri e-commerce locale și extinderea lor peste hotare.

Provocări în 2021

Adaptarea business-urilor la noua realitate și gestionarea unei recesiuni mondiale deja anunțată.