Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Criptomoneda Dogecoin a înregistrat o creștere de aproximativ 30%

Prețul unui Dogecoin a crescut cu aproape 30% vineri, după susținerea miliardarului Elon Musk și anunțul Coinbase (cea mai populară platformă de schimb de criptomonede) , care a permis activului volatil să își revendice poziția a patra ca cea mai valoroasă criptomonedă de pe piață.
Dogecoin,Is,A,Modern,Way,Of,Exchange,And,This,Crypto

Piața criptomonedelor a pierdut „accidental” peste 300 mld. dolari, după ce Musk a anunțat că Tesla nu va mai accepta plata cu Bitcoin din cauza impactului său puternic asupra mediului. Miliardarul a spus că „are încredere în criptomonede”, dar nu și în utilizarea masivă a combustibililor fosili, potrivit Forbes.com.

 

Dogecoin a crescut până la 56 de cenți/ per monedă vineri dimineață, o creștere de aproximativ 30% în ultimele 24 de ore. Valoarea sa este încă departe de maximul de 73 de cenți pe care l-a atins săptămâna trecută, o creștere alimentată de entuziasmul față de apariția lui Musk la SNL.

Miliardarul a declarat ulterior că lucrează cu dezvoltatorii Dogecoin pentru a îmbunătăți eficiența sistemului, descriindu-l ca fiind „potențial promițător”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii