Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

Crina Coco Popescu, Regele Mihai și Oana Pellea, printre „Români Frumoși”

Crina Coco Popescu
Portretele a 29 de personalități contemporane se reunesc pentru prima oară într-o expoziție de fotografie. Istorie, Medicină, Film, Teatru, Muzică, Cercetare ȋn Stiinţă, Literatură, Artă Populară, Teologie, Arhitectură, Sculptură sunt doar cȃteva dintre domeniile de activitate definitorii pentru o conștiinţă colectivă sănătoasă.

Epson, lider la nivel mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii – imprimante, proiectoare şi LCD-uri, susţine expoziţia de fotografie „Români Frumoși – galerie de valori”, un demers inițiat de fotograful Matei Buță cu scopul promovării românilor care se remarcă prin performanțele lor. Expoziția este deschisă publicului până pe 19 ianuarie la Cărturești Verona, iar vernisajul va avea loc vineri, 11 ianuarie, ora 19:00, în ceainărie.

Câțiva români contemporani se remarcă în aceste domenii prin performanțele, descoperirile, operele lor. Cu un titlu simplu și direct, proiectul „Români Frumoși” inițiat de fotograful Matei Buță este o invitație la cunoaștere a acestor personalități marcante prezentate într-o galerie de valori compusă din fotografii identitare și biografii scurte.

Mai multe, în Galeria Foto

Pentru a reda la calitate înaltă și cu acuratețe mesajul artistic, fotografiile au fost tipărite cu imprimanta foto A3+ Epson Stylus Photo R3000, ideală pentru lucrări de tip fine art. Imprimanta folosește cerneala UltraChrome K3 cu Vivid Magenta şi trei densităţi de cerneală neagră, ceea ce permite listata cu o gamă de tonuri mai fine, cu adâncimi de culoare impresionante și tonuri de gri foarte bine definite.

Realizat în parteneriat cu Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate (ARCEN), proiectul „Români Frumoşi” strânge portretele prezentate sub forma unei serii de expoziții și ulterior a unei galerii online găzduită pe platforma www.romani-frumosi.ro, scopul final fiind reunirea fotografiilor acompaniate de biografii scurte într-un album.

Români Frumoși expuși în portrete fotografice:

1.            Anamaria Marinca

2.            Christian Mititelu

3.            Crina Coco Popescu

4.            Cornel Sitar

5.            Cosmin Bumbuț

6.            Cristian Mandeal

7.            Dan C. Mihăilescu

8.            Dan Mircea Enescu

9.            Dorin Prunariu

10.          Gigi Căciuleanu

11.          Ileana Hotopilă

12.          Ioana Avădani

13.          Ion Barbu

14.          Ion Bruckner

15.          Lucian Boia

16.          Marina Chirca

17.          Nicolae Bordașiu

18.          Nicu Covaci

19.          Oana Pellea

20.          Petru Moga

21.          Radu Deac

22.          Echipa Națională Spadă Feminin

23.          Solomon Marcus

24.          Ștefan Câlția

25.          Stere Gulea

26.          Victor Rebengiuc & Mariana Mihuț

27.          Victoria Berbecaru

28.          Vlad Simionescu şi Raluca Buzdugan

29.          M.S. Regele Mihai și Regina Ana

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii