FacebookTwitterLinkedIn

În primul episod din serialul „60 de zile după gratii: Atlanta”, difuzat în exclusivitate pe Crime + Investigation, colonelul Mark Adger trimite 17 voluntari sub acoperire în închisoarea Fulton din Atlanta, pentru a găsi soluţii la următoarele probleme: contrabandă, trafic de droguri şi violenţele dintre bande.

Închisoarea din districtul Fulton, condusă de gardianul – șef, colonelul Mark C. Adger, se confruntă cu dificultăţi mari cauzate de bandele rivale, droguri și corupție. După ce a aflat despre succesul extraordinar al programelor sub acoperire, organizate în districtul Clark (Indiana), colonelul Adger a decis să apeleze la civili care să îl ajute să găsească sursa tuturor problemelor din penitenciar, oferind o perspectivă imparţială a vieții în interiorul instituției pe care o conduce.

În acest nou sezon un profesor de educație specială care lucrează cu tineri cu risc infracţional crede că sistemul i-a abandonat pe afro-americani, dorind să contribuie la lupta împotriva discriminării, şi un fost ofițer de corecție dorește să vadă cum este când rolurile se inversează.

De asemenea, printre civilii incluşi în program se află o femeie care și-a întâlnit soțul în timp ce acesta a fost încarcerat și speră să înțeleagă comportamentul său instituționalizat, şi un marinar cu o dorinţă puternică de aplicare a legii.

VEZI RATINGURILE TELEVIZIUNILOR ÎN URBAN – IUNIE 2017

Spre deosebire de sezoanele anterioare, participanții vor fi separați în două zone diferite ale închisorii. Astfel, bărbații vor fi adăpostiți în campusul principal unde fiecare va împărți o celulă cu un alt deținut, în timp ce femeile vor fi cazate în celule cu paturi suprapuse alături de alte șapte deținute. Aceştia vor sta închişi în celule cu colegii lor de detenţie timp de peste 15 ore pe zi, confruntându-se cu o presiune imensă de a se integra sau de a risca să fie ținta amenințărilor, violenţei şi riscului de a li se deconspira acoperirea.

Crime + Investigation aparține A+E Networks, un joint venture între A+E Networks şi Sky.

Portofoliul de televiziuni factuale și de divertisment al companiei mai include HISTORY®, Lifetime®, H2® și noua televiziune free-to-air BLAZE™. A+E Networks® UK a fost lansată în noiembrie 1995 şi operează în prezent 18 televiziuni transmise în 56 de milioane de locuinţe din 102 de ţări, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa şi Orientul Mijlociu. Compania are birouri în Londra, Varșovia, Copenhaga, Amsterdam și Johannesburg.

Televiziunile A+E sunt distribuite în România de Tematic Cable, comunicarea este realizată de agenția Golin iar vânzarea de publicitate se face prin Thematic Channels.