FacebookTwitterLinkedIn

Elizabeth Vargas cercetează unele dintre cele mai controversate organizații, deconspirând modul în care acestea manipulează și distrug credința oamenilor, notează Media Expres.

Televiziunea va transmite marți, 20 noiembrie, patru episoade consecutive din serialul care oferă o privire din interiorul acestor grupuri prin intermediul unor foști membri, dar și actuali adepți și lideri.

Evenimentul de televiziune unic realizat de A+E Networks a început pe 18 noiembrie, la cea de-a 40-a comemorare a masacrului de la Jonestown, cu producția „Credință supremă” despre biserica privată de vindecare spirituală „Urmașii lui Hristos” din Treasure Valley (Idaho, SUA).

În cadrul acesteia, părinții care refuză tratamentul medical pentru copiii lor în numele lui Dumnezeu nu sunt condamnați, iar libertatea religioasă este mai presus de orice. Producția urmărește cum persoane din exteriorul bisericii și poliția locală se implică tot mai mult în această problemă care îi pune pe copii în pericol, ceea ce testează interesele politicienilor din zonă și legalitatea modului în care trăiesc adepții.

În continuarea seriei, Crime + Investigation propune pe 23 noiembrie, tot de la ora 22:00, sezonul 3 din serialul „Evadare din secta poligamă” care prezintă cazul a patru surori care au scăpat din „Ordin”, un cult poligam secret din Salt Lake City. În noul sezon, care va debuta cu patru episoade consecutive, femeile își continuă misiunea periculoasă de a desconspira practicile organizației, cu Jessica, una dintre surori, ținând discursuri în public și luând o poziție politică împotriva poligamiei într-o audiere controversată în fața autorităților din Utah.

Crime + Investigation dezvăluie lumea complexă și fascinantă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății şi a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaş. Fiecare călătorie este personală şi emoţională, fiind completată de poveştile anchetatorilor, experţilor şi a victimelor și apropiaților acestora. Crime + Investigațion găzduiește seriale precum „Crime Care Au Șocat Marea Britanie” și „Arhivele Crimei”. CI are peste 50 de milioane de abonați la nivel internațional și se difuzează în 18 limbi.