FacebookTwitterLinkedIn

Cei șapte voluntari încearcă să dezvăluie problemele interne de aici şi adevărul despre viaţa din spatele gratiilor. Din cauza corupţiei din acest penitenciar, şeriful Jamey Noel a conceput un program în care şapte civili vor trăi 60 de zile printre deţinuţi fără ca gardienii, ceilalţi prizonieri sau poliţiştii să le cunoască secretul.

Serialul cu 11 episoade va fi difuzat în fiecare joi, de la ora 22:00.

Cu ajutorul imaginilor surprinse permanent de camere, documentarul scoate la lumină problemele din închisoare şi oferă telespectatorilor o imagine personală a modului în care cei şapte se adaptează în noul mediu, necunoscut şi înfricoşător.

Crime+Investigation - 60 de zile dupa gratii (Seriful Noel)

„Nu este un secret că închisoarea Clark County avea probleme, iar noi a trebuit să adoptăm o măsură rapidă pentru a prelua controlul. Singurul mod prin care puteam înţelege ce se întâmplă a fost să introducem şapte oameni nevinovaţi în sistem, pentru a ne oferi informaţii la prima mână. Aceşti voluntari curajoşi ne-au ajutat să identificăm situaţiile critice, pe care nişte ofiţeri sub acoperire nu ar fi fost în stare să le descopere,” a declarat şeriful Jamey Noel (foto).

„60 de zile după gratii” este produs de Lucky 8 TV pentru A&E Network. Producătorii executivi ai Lucky 8 TV sunt Gregory Henry, Kimberly Woodard şi Jeff Grogan, iar producătorii executivi ai A&E Networks sunt Elaine Frontain Bryant, Shelly Tatro, Drew Tappon şi Brad Holcman.

A+E Networks UK este un joint venture între A+E Networks şi Sky. Acesta deţine în portofoliu canale de televiziune tematice, precum History, History HD, Lifetime, Lifetime HD, Crime + Investigation, Crime + Investigation HD şi H2.

VEZI PUBLICITATEA ATRASĂ DE TELEVIZIUNILE TEMATICE – TRIMESTRUL I 2016