FacebookTwitterLinkedIn

Carrefour, al treilea jucător de pe piața locală de retail anunță că își va extinde și diversifica ofertele, serviciile, orecum și infrastructura de magazine, confirmată și de semnarea acordului de achiziție a societății Billa România.

Strategia de dezvoltare Carrefour vizează creșterile salariale medii ale 95% dintre angajații săi. Astfel, începând de la 1 februarie, salariile angajaților sunt cu 16%, până la 21% mai mari, în funcție de strategiile de dezvoltare regională și sectorială. De asemenea, retailerul continuă să ofere pachete de beneficii care includ tichete de masă în valoare brută de aproximativ 197 de lei pe lună, asigurare de sănătate, primă de vacanță, prime de fidelitate, cupoane de magazin pentru sărbători sau alte evenimente speciale, ajutoare financiare și zile de concediu suplimentare.

VEZI ȘI: CARREFOUR ROMÂNIA A LANSAT O COLECȚIE DE ECHIPAMENTE SPORT, SEMNATĂ DE HELMUTH DUCKADAM

În divizia hypermarket, creșterea salarială de care vor beneficia 95% dintre angajații de bază din magazine s-a realizat prin semnarea unui act adițional, cu șase luni înainte de expirarea termenilor prezentului contract colectiv de muncă.

În divizia de supermarketuri, deși sindicatul angajaților nu are reprezentativitate formală, Carrefour s-a întâlnit cu delegații acestuia și cu reprezentanți ai angajaților. Împreună au agreat creșteri salariale aplicabile din 1 februarie 2016, cu șase luni înainte de data la care acestea aveau loc de obicei, creșteri care ating tot aproximativ 95% dintre angajații de bază din magazine.