Cautare
, Contributor

IT |
|

Creșteri în piața electronicelor, anul trecut, după lungi perioade de scădere

Electrocasnice
 Valoarea vânzărilor de pe piața bunurilor de folosință îndelungată din ultimul trimestru al anului a crescut cu aproape 11% față de trimestru patru din 2012. Întregul an 2013 a crescut față de 2012 cu 7%, arată studiul GfK TEMAX.

Singurele două sectoare care au înregistrat scăderi în acest an au fost cele de imprimante și multifuncționale și piața foto.

Vezi aici cum a cum s-au vândut anul trecut produsele din categoriiile: telecom, foto, electronice, IT, imprimante și multifunctionale.

Celelalte au arătat creșteri, în special în trimestrul patru. De exemplu, piața electronicelor a crescut la nivelul întregului an după trei trimestre de descreștere consecutivă. Valoarea vânzărilor de pe acest segment în T4 2013 a fost mai mare cu aproape 8% față de T4 2012.

GfK Temax este un indice utilizat de GfK Retail and Technology pentru a monitoriza piețele bunurilor de folosință îndelungată. Rezultatele sunt bazate pe studiile desfășurate regulat pe panelul de retail al GfK. Panelul de retail cuprinde date de la peste 390,000 de puncte de vânzare la nivel mondial.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii