Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Cresc vânzările la piscine în pandemie

Perioada de izolare, pe timpul verii, I-a făcut pe mulți să își dorească să aibă parte de relaxare și răcoare la ei acasă, dacă nu au putut pleca în vacanțe din cauza restricțiilor.
 aboneaza-te
shutterstock_466473092

Perioada de izolare, pe timpul verii, I-a făcut pe mulți să își dorească să aibă parte de relaxare și răcoare la ei acasă, dacă nu au putut pleca în vacanțe din cauza restricțiilor. Astfel, mulți au comandat piscine gonflabile pe care și le-au montat în curte. Vânzările la piscine gonflabile au crescut atât de mult încât în prezent există o listă de așteptare de trei săptămâni doar pentru a programa o comandă pentru anul viitor, informează Reuters.

În timpul pandemiei, numeroși producători și distribuitori de piscine gonflabile se străduiesc să facă față cererii mari, în timp ce consumatorii așteaptă nerăbdători în case, visând la un mod de a combate canicula și de a se bucura de vară.

Unii dintre clienții din SUA, frustrați de posibilitatea unui al doilea val de îmbolnărivi cu COVID-19, au decis să își creeze propriile lor piscine din rezervoare metalice folosite pentru animale, uitând de măsurile de igienă și siguranță.

Thomas Epple, directorul executiv al Only Alpha Pool Products din Fort Wayne, Indiana, a declarat „Sunt 35 de ani în această industrie și nu am văzut niciodată așa ceva”. Comenzile pentru pereții din oțel folosiți pentru hambarele animalelor au crescut cu 200% în 60 de zile după ce în martie și aprilie se confruntase cu scăderi.  În prezent, a dublat producția preluând mai mulți lucrători, adăugând schimburi și plătind ore suplimentare.

„Lipsa materialelor din industrie este mare – pompele, încălzitoarele, bazinele de la sol au fost vândute de ceva timp”, a mai adăugat el. Cu toate acestea, americanii sunt destul de inventivi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii