Cautare
, Staff

Travel |
|

Crédit Agricole Romania lansează Platinum Mastercard, card contactless în valute multiple

Crédit Agricole Bank Romania lansează pe piața locală primul Platinum Mastercard cu mai multe valute, un card de debit premium de tipul contactless. Acesta le permite consumatorilor să acceseze simultan conturile în euro, dolari sau lei, prin debitarea contului respectiv.
shutterstock_Mastercard-card

Cardul are o taxă de administrare de 5 euro pe lună, fără taxe suplimentare de conversie valutară. Tranzacțiile vor fi debitate cu prioritate în funcție de moneda inițială de plată – euro, dolari sau lei. Pentru fiecare monedă va exista un singur cont, dar, simultan, vor putea fi accesate toate cele trei conturi.

Acest card devine un instrument ideal pentru orice persoană care are un stil de viață internațional, de multe ori lucrând și locuind în țări diferite, sau care călătorește frecvent în străinătate. Acum ei vor putea folosi un singur card, Platinum Mastercard, pentru a plăti direct în euro, dolari sau lei prin debitarea contului valutar corespunzator”, a declarat Luc Beiso, CEO al Crédit Agricole Bank Romania.

Platinum Mastercard cu tehnologia CHIP & PIN este contactless, dar poate fi utilizat și în mod tradițional prin introducerea pin-ului.

Colaborarea noastră pentru lansarea noului Platinum Mastercard consolidează parteneriatul internațional dintre Mastercard și Crédit Agricole”, a completat Cosmin Vladimirescu, directorul general pentru România la Mastercard.

Deținătorul unui card Platinum Mastercard de la Crédit Agricole Bank are acces și la diverse servicii. Printre acestea sunt intrarea gratuită în saloanele Mastercard din aeroporturi și asigurare agratuită de călătorie și asistență medicală în străinătate. Prin intermediul programului Priceless Cities, deținătorii unui asemenea card pot accesa și alte oferte destinate membriilor Mastercard, în întreaga lume.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii