FacebookTwitterLinkedIn

Cele șase lucrări ale AMPRO Design sunt multi-premiata sticlă de vin Design Business Bottle, sticla Wine Undercover și ambalajele Amicii Legumelor, pentru Kubo ice cream company, Edna Frozen Vegetables pentru Frigorifer, Joe Big White pentru Nestle Romania și Morărița pentru Panovia.

AMPRO Design este singura agenție românească de packaging design prezentă în paginile anuarului, iar acest lucru se datorează celor 31 de premii internaționale câștigate în ultimii ani la Pentawards, American Design Awards de la New York, TASTE Festival Berlin sau Identity: Best of the Best, la Moscova.

Irinel Ionescu, creative partner al AMPRO Design, a declarat: „Prezența într-un anuar de packaging design publicat în China înseamnă mult pentru noi pentru că sper să ne deschidă uși pe piața mondială cu cea mai mare creștere a consumului”.

Echipa de creație a celor șase lucrări este formată din Irinel Ionescu, creative director și designerii Alin Pătru, Francesca Mureșan și Raluca Popan.

Înfiinţată în 2005, AMPRO Design este una dintre cele mai premiate la nivel international agenţii de brand şi packaging design din România. Obiectivul AMPRO Design este să ajute produsele clienţilor să fie remarcate, memorate şi să se vândă.