Cautare
, Staff

Bijuterii |
|

Crăciunul cu magia porțelanului unicat: două noi colecții de bijuterii lansate de Wagner Arte Frumoase și Povești

Wagner Arte Frumoase și Povești a pregătit, pentru Crăciun, două noi colecții de bijuterii din porțelan intitulate „The City of My Dreams” și „The Garden of My Dreams”.
_8509221

Ambele colecții poartă semnătura Anei Wagner, designerul și coproprietarul atelierului Wagner Arte. Ana a dat temelor grafice ale noilor bijuterii un plus de rafinament ce face din manufactură o artă unicat și a dus miniaturalul la noi cote de precizie, spectaculos și armonie. Cele două colecții sunt o sinteză creatoare a unor teme abordate de Ana Wagner în alte colecții și o expresie a maturității artistice care are puterea să valorifice  visurile tinereții.

„The City of My Dreams” este inspirată din arhitectura superbă a Budapestei, orașul  în care Ana și-a petrecut o perioadă din anii studenției și căruia îi  păstrează o amintire de suflet.  Acolo, destăinuie Ana Wagner, și-a găsit drumul creator: „

„La Budapesta am trăit una din cele mai frumoase părți din viață. Am absorbit fiecare colțișor al orașului. Am iubit atmosfera cafenelelor cu aer berlinez în care se cânta jazz de calitate, micile detalii ale localurilor tradiționale, cu muzica și gastronomia lor ”înfocate”. Acolo am descoperit și admirat armonia în care coexită atâtea stiluri arhitecturale – de la baroc sau romantic până la neo-clasic, oriental sau art-nouveau. Acolo am prins aripi și am simțit că cresc. De atunci am început să desenez case zburătoare și, iată, nu m-am oprit nici azi, cu această nouă colecție.”

Cealaltă colecție, „The Garden of My Dreams”, are ca vedetă grafică tema vegetală, urmărită cu pasiune în toată cariera artistică a Anei Wagner. Motivele vegetale create și esențializate de Ana au devenit un brand în sine, ușor de recunoscut stilistic. În noua colecție, artista l-a îmbogățit cu noi elemente puse în corespondență cu cele deja consacrate. Visul Anei este să pună pe porțelan grădina pe care a adunat-o, în memoria afectivă, în toate călătoriile vieții.

„Visez la o grădină a mea. Doar a mea. Chiar și de buzunar, cum spun japonezii petecului de pământ pe care îl au lângă casă –”grădina de buzunar”. Până voi deține propria grădină, proiectez visul meu botanic/floral pe piesele de bijuterie din porțelan. Porțelanul îmi este gazdă și prieten bun. Acolo voi avea, odată, grădina adunată din toate colțurile lumii pe unde am umblat, m-am bucurat și am visat.”

Noile colecții de bijuterii vor putea fi găsite pe magazinul online www.wagnerarteshop.com  precum în showroom-ul Wagner Arte din București, Bd Gheorghe Marinescu, nr 4 ( telefon 0723 191 656) . În curând veți putea admira și achiziționa și piese servire a ceaiului și cafelei decorate cu motivele grafice ale celor două colecții.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii