Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Cozi interminabile în vămile din vestul țării. Peste 30.000 de oameni au trecut fără control

Românii din străinătate au făcut cozi interminabile intrările din vestul țării. Șoferii așteaptă mai bine de 5 ore pentru a ieși sau intra în România.
Nadlac vama
Sute de persoane aşteptau, duminică dimineaţă, să intre în România prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac I, care poate fi tranzitat după o aşteptare de opt ore, din cauza aglomeraţiei, în pofida faptului că autorităţile au redeschis, sâmbătă seară, şi PTF Nădlac II, transmite Agerpres.

Peste 30.000 de oameni au trecut prin Vama Nădlac, după ce autorităţile române au ridicat starea de urgenţă. Cei care au plecat spun că au fost chemaţi de angajatorii din străinătate la lucru, cei care se întorc profită de faptul că acum nu mai trebuie să intre în carantină.

Peste 30.000 de oameni au trecut prin Vama Nădlac fără control epidemiologic, potrifit Mediafax. Oamenii s-au călcat în picioare pentru a intra în ţară.

„Venim, aducem bani în ţară şi suntem trataţi ca vitele, mai rău” sau „Nimeni nu îşi asumă nimic. Cine este de vină? Noi că suntem aici”, sunt doar câteva dintre reacţiile oamenilor nemulţumiţi că au fost nevoiţi să aştepte ore în şir la vamă.

Oamenii s-au călcat în picioare pentru a intra în ţară. Nici o regulă nu a mai fost respectată, după câteva ore bune de aşteptare nervii celor mulţi au cedat și a avut loc un protest spontan. Pentru fluidizarea traficului, autorităţile au renunţat la controlul epidemiolorgic şi a deschis alte două puncte de trecere a frontierei. Nădlac II şi Vama Borş din judeţul Bihor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii