FacebookTwitterLinkedIn

Potrivit oficialilor din Ministerului Muncii, capacitatea totală a acestora este de 3.154 locuri de cazare pe serie, însă, pentru respectarea măsurilor de siguranţă în perioada pandemiei, au fost puse în vânzare 2.108 locuri de cazare pe serie.

“Da, a scăzut, într-adevăr, numărul persoanelor pentru că am rarefiat, am dispus intrarea unui număr cu mult mai redus pentru a evita aglomerarea peste tot, în toate unităţile de tratament. Din păcate, pentru a evita aglomeraţia a scăzut numărul de intrări pe zi şi pe serie (…) pentru că ne interesează în primul rând sănătatea oamenilor şi dorim să evităm aglomeraţia”, a declarat, pentru Agerpres, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care a efectuat și o vizită de lucru la centrul de tratament Dacia din staţiunea Covasna.

Aceasta a mai ținut să precizeze că, în toate centrele balneare din subordine au fost implementate măsuri pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus a oaspeţilor şi angajaţilor, fiind obligatorii triajele epidemiologice, respectarea circuitelor şi folosirea echipamentului de protecţie, respectarea protocoalelor privind dezinfecţia încăperilor, cabinetelor medicale, dispozitivelor medicale şi mobilierului.