Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

COVID-19 Italia: Petrecerile în aer liber din seara de Revelion, interzise

Autoritățile italiene se pregătesc să ia noi măsuri pentru a estompa răspândirea noului coronavirus.
shutterstock_600718304

Așa încât, italienii vor fi nevoiți să celebreze intrarea în Noul An în interior, deoarece petrecerile în aer liber din seara de Revelion vor fi interzise, informează DPA.

 „Dacă vom decide că oamenii nu vor putea să rămână în exterior dincolo de o anumită oră, atunci cu toţii vom trebui să ne întoarcem la casele noastre indiferent de lucrurile pe care le-am avea de făcut. Cât despre petrecerile de Revelion? Vom sărbători acasă “, a declarat ministrul pentru Afaceri Regionale, Francesco Boccia, pentru televiziunea publică italiană (RAI).

Potrivit jurnaliștilor italieni, ministrul Boccia ar fi folosit în faţa colegilor săi din guvern expresia „peste cadavrul meu” atunci când ar fi fost adusă în discuție opţiunea de a împinge limita orară (ora locală 22:00) a actualei interdicţii de circulaţie în Italia până la o oră mai târzie.

Guvernul italian va anunţa noi măsuri de combatere a epidemiei de coronavirus cel mai târziu până joi, data la care vor expira actualele restricţii. Executivul italian va discuta aceste măsuri cu preşedinţii regionali în cursul zilei de marţi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii