Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

COVID-19: Aproximativ 490 milioane de dolari pentru dezvoltarea unui tratament similar celui primit de președintele Trump

Guvernul american a încheiat un acord cu compania AstraZeneca pentru dezvoltarea unui amestec de anticorpi monoclonali cu rolul de a preveni COVID-19, mai ales în cazul persoanelor cu vârsta de peste 80 de ani.
 aboneaza-te
shutterstock_1662295798

În acest sens, compania AstraZeneca a primit 486 milioane de dolari pentru a dezvolta un tratament similar celui primit de președintele american Donald Trump, notează Mediafax.

Potrivit reprezentanților companiei, se vrea furnizarea până la 100.000 de doze începând cu sfârşitul anului 2020, iar guvernul SUA ar putea cumpăra până la un milion de doze suplimentare în 2021.

Produsele pe bază de anticorpi sunt în centrul atenţiei de când Trump a primit tratament cu anticorpi, medicamentul companiei Regeneron.

Preşedintele a publicat şi un video pe Twitter când îi lăuda beneficiile.

„Mi-au dat Regeneron şi a fost de necrezut. M-am simţit bine imediat. M-am simţit bine acum trei zile, la fel cum mă simt acum. Vreau doar să vă spun că avem Regeneron, avem şi un medicament similar la Eli Lilly şi încercăm să le aducem pentru utilizarea în regim de urgenţă”, a spus Donald Trump, informează Digi 24.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii