FacebookTwitterLinkedIn

Este reprezentantul generatiei M care interpretează ritmul și volumul de informație uriaș al lumii „@” în primul rând ca pe o resursă, nu ca pe o manieră de lifestyle și alege ritmul mai elitist și mai lent al măiestriei,  al construcției orelor de excelență, concentrându-se pe detaliu și focalizare.

Prin preocupările și filosofia sa profesională, face parte din valul – contrapunct al manifestărilor generației de trendsetteri pe care coolhunterii le numesc „ADHD”: cu dinamica foarte mare de preocupări personale, încercări și o enormă flexibilitate a intereselor și alegerilor profesionale.

Reprezintă categoria „profesioniști, specialiști, artizani, meșteșugari, antreprenori-profesioniști”, o categorie care contrapune tendinței de „democratizare a luxului” (compromis în procesul de construcție și excelență în cel de comunicare), ideea de valoare  clasică: perfecțiune, detaliu, măiestrie.

www.twenty2too.com

Profilul celor 16 tiplogii de trendsetteri/formatori de opinie este construit în conformitate cu profilurile din baza de date de coolhunting Antz-cool mentality hub.

VEZI AICI CELE 16 TIPOLOGII DE TINERI COOL

Citeste aici cover-story-ul 100 cool, brandurile unei generații

Vezi aici o galerie foto cu cele mai cool 100 de branduri din Romania