Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Costică Rusu

Costica Rusu.jpg
Avere: 12 milioane de euro Vârstă: 43 de ani Reşedinţă: Bacău Domenii: Construcţii, imobiliare

Costică Rusu, proprietarul producătorului de betoane Rombet din Bacău, este cunoscut ca un pasionat de cai-putere. De altfel, potrivit presei locale, la sfârşitul lunii iunie a acestui an, omul de afaceri a făcut o demonstraţie de acest gen în timpul unei plimbări prin Geneva, oraşul în care fiica sa este elevă în cadrul unui prestigios colegiu.

Alături de soţia sa, omul de afaceri s-a plimbat pe străzile Genevei în două maşini Ferrari, strârnind interesul locuitorilor oraşului precum şi admiraţia celorlaţi părinţi, miliardari din diferite colţuri ale Europei prezenţi la acea festivitate de absolvire.

Pe lângă cele două maşini marca Ferrari, omul de afaceri mai deţine un Bentley, un Porsche precum şi o colecţie de motociclete. Motorul său preferat este un Enduro KTM. Antreprenorul a fost campion naţional la raliu, însă a renunţat la activitatea sportivă de performanţă. Mai participă din când în când la concursuri, însă nu mai face din acest lucru un scop în sine.

Prin Unic General Cons-tructor, firma pe care a înfiinţat-o în urmă cu cinci ani, a reuşit să preia Rombet şi Electroconstrucţia, două societăţi din domeniul construcţiilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii