Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

COSR și BCR, parteneriat pentru sprijinirea sportului

Comitetul Olimpic și Sportiv Român și Banca Comercială Română au semnat astăzi, 7 noiembrie, un parteneriat pentru sprijinirea performanței sportive și dezvoltarea educației prin sport.  
COSR - BCR 1

Comitetul Olimpic și Sportiv Român și Banca Comercială Română au deschis oficial un parteneriat strategic pe trei ani pentru sprijinirea performanței sportive, BCR angajându-se la o investiție care depășește jumătate de milion de euro, atât prin aport financiar direct, cât și prin proiecte comune de dezvoltare. În acest fel, parteneriatul își propune să contribuie, printr-un efort comun, la dezvoltarea educației prin sport în România.

„Într-o perioadă plină de provocări pentru sportul olimpic, în care doar câteva sporturi reușesc să ajungă pe prima pagină și să câștige încrederea marelui public, avem nevoie să credem din nou în România olimpică. Această încredere nu se poate naște însă fără pregătire, educație și investiție în viitor. De aceea, am decis să ne implicăm în educația și pregătirea viitorilor campioni, precum și în promovarea valorilor olimpice”, a declarat Sergiu Manea, CEO BCR.

Evenimentul semnării parteneriatului dintre COSR și BCR a fost precedat de o demonstrație de judo, tenis de masă și scrimă, alături de invitații care au aplaudat performanțele sportivilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii