Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Cosmote şi Romtelecom trec la brandul Telekom

Telekom
Cosmote şi Romtelecom devin de sâmbătă, 13 septembrie, Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications, schimbare ce face parte din procesului de adoptare a brandului Telekom, ce aparţine grupului german Deutsche Telekom.

Începând cu 13 septembrie 2014, unul din doi români care folosesc în prezent servicii Romtelecom sau Cosmote România vor deveni utilizatori ai Telekom Romania și cele două companii vor intra oficial în familia internațională Telekom, au anuţat reprezentanţii Cosmote şi Romtelecom.

,,Adăugarea României pe harta Magenta este un pas firesc în extinderea amprentei Deutsche Telekom în Europa. Ca furnizor de top în Europa, vom aduce experiența și abilitățile noastre pe piața românească. Suntem puternic implicați în susținerea Telekom Romania și vom contribui semnificativ la societatea românească”, a declarat Claudia Nemat,  membru în board-ul Deutsche Telekom pentru Europa și Tehnologie.

Deutsche Telekom deţine 40% din compania greceascăOTE Grup, acţionarul majoritar al Cosmote şi Romtelecom.

Romtelecom sau, după noua denumire, Telekom Romania Communications, este deţinut în proporţie de 55% de OTE Gup şi 45% de Guvernul României prin Ministerul pentru Societatea Informaţională.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, companie cu peste 142 milioane de clienți pentru servicii mobile, 31 milioane de linii fixe și peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2013).

Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții ICT pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de țări și are circa 229.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 60,1 miliarde euro  în anul financiar 2013 – mai mult de jumătate din această valoare în afara Germaniei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii