Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Cosmote reduce tarifele în roaming

cosmote_logo.jpg
Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, reduce de la 1 iulie tarifele în roaming cu până la 35,71% în statele membre ale Uniunii Europene (UE) şi ale Spaţiului Economic European (SEE).

Operatorul a mai anunțat că îşi extinde acoperirea serviciilor de roaming cu noi destinaţii, pe aeronave şi nave maritime.

În prezent, clienţii care călătoresc cu avionul au acces la roaming de date la bordul a mai mult de 100 de aeronave Emirates, 3 aeronave Virgin Atlantic, 1 aeronavă Malaezia şi 1 aeronavă Lufthansa. Dacă aleg să călătorească cu vaporul, clienţii companiei telecom au disponibil roaming de date la bordul liniilor maritime Blue Star Ferries, Brittany Ferries, Caspi Cruises, Celtic Link Ferries, C.I.P., Discovery Cruises, Easy Cruise, European Sealines, Finnlines, Grimaldi Lines, Minoan Lines, MSC, NGSCO, Pullmantur-RCI, Tui Cruises şi altele.

Tarifele roaming pentru apelurile iniţiate de clienţii Cosmote către orice ţară din UE sau SEE vor scădea cu 17,24%, la 0,24 euro pe minut (fără TVA) şi cu 12,5% pentru apelurile primite în cadrul spaţiului UE şi SEE, până la 0,07 euro pe minut (fără TVA), conform reglementărilor Comisiei Europene.

Tarifele roaming pentru SMS-urile trimise către orice număr din UE şi SEE au scăzut cu 11,11%, la 0,08 euro pe SMS (fără TVA), în timp ce tariful de roaming pentru transfer de date a scăzut cu 35,71%, la 0,45 euro pe MB (fără TVA).

Află pe ce se bazează companiile telecom în timp de criză.

Clienţii operatorului care călătoresc în Costa Rica, Laos sau Mozambic dispun de roaming voce, în timp ce în Insulele Caraibe dispun atât de roaming voce, date, cât şi 3G. De asemenea, roamingul de date este disponibil în Costa Rica, Capul Verde, Qatar, Kuweit şi Vietnam, în timp ce roamingul 3G poate fi accesat în Iordania, Kuweit şi Brazilia.

Roamingul prepaid este, de asemenea, disponibil în destinaţii noi precum Afghanistan, Canada şi Indonezia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii