Cautare
, Contributor

Telecom |
|

COSMOTE My mini Tab, un nou produs în porofoliul Cosmote România

My_mini_Tab.jpg
După ce a introdus recent în portofoliu COSMOTE My Tab, o tabletă cu un ecran mai generos de 9.7 inci, operatorul de telefonie mobilă Cosmote România a lansat COSMOTE My mini Tab, un nou dispozitiv performant care oferă alternativa perfectă pentru cei care sunt în permanentă mişcare şi în căutarea celor mai bune caracteristici într-un ambalaj mai mic.

Cu un ecran tactil de 7 inci şi rezoluţie de 1024×600 pixeli cu 16 milioane de culori, COSMOTE My mini Tab oferă utilizatorilor o experienţă de excepţie. Ecranul este perfect pentru verificarea e-mailului, pentru a sta conectat la reţelele sociale, citit cărţi, vizionarea unui film sau a emisiunii TV preferate, rămânând în acelaşi timp conectat la cele mai recente ştiri. În plus, pentru a oferi cea mai bună experienţă de divertisment, COSMOTE My mini Tab vine cu aplicaţiile Dolce Mobile TV şi web’n’walk preinstalate.

Cosmote pregătește tehnologia 4G pentru extinderea la nivel național

Dispozitivul funcţionează cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich, are un procesor Dual-Core 1GHz Cortex-A9 şi un procesor grafic PowerVR SGX 531. Conexiunea 3G HSPA permite distribuirea rapidă a pozelor pe orice reţea socială, prin intermediul camerei foto de 2MP. De asemenea, mini tableta este perfectă pentru apeluri video, datorită camerei frontale.

Cosmote lansează aplicaţia ‘RadarMe’. Află ce poate face

Noul gadget are memorie RAM de 1GB şi o memorie internă de 4GB care poate fi extinsă printr-un card microSD până la 32GB. COSMOTE My mini Tab are boxe stereo încorporate şi radio FM, pentru ca utilizatorii să se bucure de muzica preferată la o calitate audio ridicată. Terminalul permite conectivitate Bluetooth 3.0 cu A2DP, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct şi hotspot portabil.

Tableta este disponibilă atât cu abonament Cosmote, cât și fără, la prețul de 799 de lei.

Lansat în 2005,Cosmote România (divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei) avea aproximativ 6,4 milioane de clienţi la 30 septembrie 2012. În prezent, Cosmote oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu.

Recent, compania a prezentat ultimele dezvoltări aduse rețelei sale broadband. Cosmote se îndreaptă gradual către tehnologia 4G, primul pas în această direcţie fiind deja făcut, prin extinderea vitezei oferite de rețeaua de date până la 43,2 Mbps la nivel naţional.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii