Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Cosmopolis 2013: Opus Land a vândut cât a construit

Cosmopolis_Ansamblu_800x600.jpg
În acest an au fost finalizate în total 260 de locuințe în Cosmopolis, în urma unor investiții de peste șapte milioane de euro, deși inițial era prevăzută construcția a 150 de unități.

La începutul acestei luni, dezvoltatorul Opus Land Development a finalizat un bloc cu 80 de în ansamblul rezidențial Cosmopolis. În total, 260 de locuințe au fost finalizate în acest an în cadrul proiectului, în urma unor investiții de peste șapte milioane de euro. Anul 2013 se va încheia pentru Cosmopolis cu aproximativ 330 de contracte încheiate: 260 de locuințe vândute și 70 de contracte de închiriere.

“S-au terminat mai multe locuințe în Cosmopolis decât era prevazut inițial datorită vânzărilor bune.(…) Am atras și un investitor care a cumpărat un pachet de locuințe și am fost aleși și de Gheorghe Hagi pentru relocarea echipei FC Viitorul”, a declarat Gabriel Voicu, manager de proiect din partea Coldwell Banker Affiliates of Romania, companie de consultanță imobiliară desemnată agent exclusiv al proiectului la începutul acestui an.

Primul sistem ecorezidențial din România, dezvoltat în jurul unui hotel

În urma finalizării ultimului bloc, Cosmopolis a ajuns la peste 1.300 de locuințe finalizate, cu o investiție de aproximativ 230 de milioane de euro (construcția de locuințe, infrastructură, spații comerciale și spații verzi ),comunitatea din proiect numărând peste 2300 de locuitori. Printre facilitățile existente în ansamblul rezidențial situat în zona de nord-est a Bucureștiului, în apropiere de Șoseaua de Centură, între podurile din Pipera-Tunari și Andronache-Ștefăneștii de Jos se numără un supermarket operat de Carrefour, grădiniță pentru copii, farmacie, pizzerie, trei piscine exterioare, sală de fitness, terenuri exterioare de baschet și de tenis și numeroase spații de joacă pentru copii

Prețurile de vânzare ale locuințelor din Cosmopolis pleacă de la 32.000 de euro + 5% TVA pentru un studio cu o suprafață construită de 52 de metri pătrați, de la 49.500 de euro + 5% TVA pentru un apartament cu două camere, având o suprafață construită de 74 de metri pătrați, în timp ce un apartament cu trei camere, cu o suprafață construită de 116 de metri pătrați, are un preț de 74.500 de euro + 5% TVA.

București: Cât e chiria în cartierul tău?

În cadrul Cosmopolis sunt disponibile la vânzare și vile. Cele cu o suprafață de 112 metri pătrați construiți au un preț de 90.000 de euro + TVA, iar vilele cu o suprafață construită de 125 de metri pătrați au un preț de 110.000 de euro + TVA.

Opus Land Development este parte a unui grup de companii deținut de familia Buyukhanli din Turcia, cu activitate în sectorul de construcții din 1956. Grupul de companii a construit până în prezent mii de apartamente și camere de hotel. Opus Land Development a finalizat recent în Istanbul un proiect rezidențial, Barbaros Besikta, cu 30 de etaje și o suprafață construită de 40.000 de metri pătrați.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii