Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Macroeconomie |
|

Cosmin Vladimirescu, MasterCard: „Nu există niciun cost asociat comercianților pentru implementarea POS-urilor si a serviciului de cash-back”

Legea cash-back a fost adoptată de Camera Deputaților, aceasta având un rol important în dezvoltarea infrastructurii POS cu precădere în mediul rural, accelerând totodată educarea graduală a comunităților asupra utilizării cardurilor, după cum a declarat Cosmin Vladimirescu, directorul general MasterCard.
POS

Legea cash-back are ca obiect acordarea de către comercianți, la cererea clientului, de avansuri în numerar de maximum 200 lei, la terminalele de plata (POS-uri) în combinație cu plata aferentă bunurilor și serviciilor cumpărate.

Cosmin Vladimirescu, MasterCard: „Tinerii asociază plățile cu cardul cu ceva cool”

Cosmin Vladimirescu, GM_MasterCard_Ro

„MasterCard a susținut această inițiativă legislativă încă de la primele discuții și ne bucurăm să vedem că proiectul a fost adoptat cu aplicabilitate asupra comercianților cu o cifră de afaceri anuală de peste 10.000 euro (mulți dintre aceștia în mediul rural sau urban mic). Dorim să reafirmăm că nu există niciun cost asociat comercianților pentru implementarea POS-urilor si a serviciului de cash-back, costurile fiind suportate de băncile acceptatoare”, a adăugat Cosmin Vladimirescu, director general MasterCard.

De asemenea, pentru ca implementarea să fie cât mai eficientă și rapidă, MasterCard își anunță disponibilitatea de a oferi o derogare pentru aceste costuri până la finele anului.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii