Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

Cosmin Samoilă este noul CFO al New Kopel Group, începând cu luna martie 2017

Cosmin Samoilă are o experiență de peste 11 ani în zona financiară, atât ca Senior Auditor în Ernst&Young România, departamentul de audit, cât și în cadrul Adama Holding, parte a grupului Immofinanz, unde, în calitate de Conducător al Departamentului Controlling, a coordonat toate aspectele financiare ale operațiunilor din România și din sud-estul Europei.
Cosmin Samoila

Cosmin Samoilă este Membru Senior al Asociației Contabililor Autorizați din Marea Britanie (ACCA) și are licență de expert contabil eliberată de Corpul Experților Contabili și Contabili Autorizați din România. A absolvit Academia de Studii Economice București, Facultatea de Finanțe.

„Cred în dezvoltarea continuă, unul dintre atributele filosofiei New Kopel Group. Am găsit aici o echipă minunată, colegi care colaborează excelent pentru îndeplinirea obiectivelor grupului. Este un mediu plin de provocări care te stimulează zilnic să fii un om și un profesionist mai bun”, declară Cosmin Samoilă, CFO New Kopel Group.

În actuala poziție, Cosmin Samoilă va continua proiectele implementate de Tal Lahav, actualul CEO și fostul CFO al New Kopel Group.

„Ușile noastre sunt mereu deschise celor care împărtășesc filosofia Always Yes. Din această perspectivă, Cosmin se integrează perfect aici. Îi doresc multe realizări în noua poziție”, declară Tal Lahav, CEO New Kopel Group.

La începutul anului, New Kopel Group a anunțat o investiție de peste 20 de milioane de euro în toate diviziile sale precum și intenția de a cumpăra peste 1.500 de mașini noi în 2017.

Unul dintre obiectivele cheie vizează intensificarea activității de leasing operațional și de rent a car cu până la 20%.

Intenția grupului este de a menține atenția acordată clienților prin propunerea unui parteneriat bazat pe atributul flexibilității și prin oferirea de soluții customizate, de cea mai bună calitate.

New Kopel Group și-a propus, de asemenea, un mai mare accent pus pe angajați prin oferirea unei platforme potrivite creșterii și dezvoltării lor profesionale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii