Cautare
, Contributor

Forbes 500 |
|

Cosmin Olăroiu

Cosmin Olaroiu.jpg
Avere: 8-9 milioane de euro Vârstă: 41 de ani Reşedinţă: Bucureşti Domenii: Sport, imobiliare, restaurante

Tehnicianul echipei arabe Al-Saad pare să se fi obişnuit cu viaţa din Quatar, iar la acomodarea lui Olăroiu a contribuit serios şi salariul de 2,8 milioane euro. Pe lângă venitul anual de la club, patronii îl răsfaţă ocazional pe tehnician cu cadouri precum maşini şi ceasuri luxoase. Antrenorul arabilor conduce în acest moment un Bentley Flying Spur alb, care valorează peste 200.000 de euro.

Olăroiu şi-a cumpărat anul trecut o vilă pe malul lacului Snagov, dar şi o barcă de aproximativ 100.000 de euro, cu care se plimbă tot mai rar de când antrenează peste hotare. Acesta mai deţine şi alte proprietăţi pe care le închiriază şi de care se ocupă soţia şi fiul său.

Cosmin Olăroiu este prieten cu Gino Iorgulescu din perioada în care încă activa ca fotbalist la FC Naţional, iar amiciţia lor s-a cimentat în timp. Cei doi, împreună cu Valentin Sălăgean, deţin lanţul de restaurante Trattoria Il Calcio, cu care intenţionează să pătrundă şi pe piaţa iberică. Trattoria Il Calcio are până în prezent nouă unităţi distincte, dintre care opt sunt în Bucureşti şi una la Constanţa. Lanţul de localuri deţinut de Olăroiu se bucură de aprecieri favorabile.

Antrenorul echipei Al-Saad a petrecut Revelionul în compania prietenilor săi Giovani Becali şi Gino Iorgulescu, şi spune că nu a mai văzut zăpadă de trei ani, de când lucrează în Emiratele Arbe Unite sau Quatar.

Olăroiu a activat ca fotbalist la Universitatea Craiova, FC Naţional, Samsung Blue Wings şi JEF United, fără să obţină performanţe notabile. Pe de altă parte, cariera de antrenor a fost una prolifică, câştigând campionatul şi Supercupa României cu Steaua Bucureşti, echipă pe care a dus-o până în semifinalele Cupei UEFA.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii