FacebookTwitterLinkedIn

Cei 90 de angajați din București ai furnizorului de soluţii de amenajări şi mobilier se vor reloca în vara anului viitor.

„Fondul de investiții Sarmis s-a alăturat recent în calitate de acționar majoritar business-ului COS, iar acesta este un pas înainte în strategia comună de dezvoltare, recent anunțată. Suntem încrezători în perspectivele extraordinare de creștere pe care le avem în continuare, atât din punct de vedere geografic cât și din punct de vedere al noilor segmente de piață pe care ne vom concentra să le dezvoltăm în perioada următoare,” declară Christophe Weller, fondator COS.  

COS estimează afaceri de 30 milioane de euro pentru finalul anului 2021 și vizează expansiunea atât pe segmentul de amenajări interioare complete pentru spații de birouri, cât și pe segmentul medical, educațional și al ospitalității.

COS are pe lista de clienţi locali jucători mari precum Micro­soft, Google, Amazon, UiPath, ING, KPMG, Ac­cen­ture şi Nestle -în total, peste 2.300 de clienţi şi peste 17.000 de proiecte. Compania a avut afaceri de 22 milioane de euro anul trecut, în scădere cu 30% față de 2019.