Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Corul Madrigal revine pe scenă cu spectacolul „Ave Maria”

Sâmbătă, 19 septembrie 2020, de la ora 19:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu revine pe scenă, în aer liber, la Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din București, cu un nou concert „Ave Maria” alături de invitații Marius Manole și ansamblul Young Beats – Cantus Mundi, coordonat de Zoli Toth.
corul_madrigal_concert

Concertul „Ave Maria”, dirijat de Anna Ungureanu, oferă publicului sonorități de inspirație sacră, de facturi diverse, de la motete ale renașterii, până la piese de inspirație bizantină. Lucrările alese pun în valoare sunetul unic al Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, unul dintre cele mai renumite ansambluri românești și etalon mondial unanim recunoscut al muzicii corale camerale.

Programul general al spectacolului include Expoziția de fotografie „Via Dolorosa”, prezentată pe esplanada Amfiteatrului „Mihai Eminescu”, o selecție de Psalmi redată magistral de Marius Manole, solo-uri de orgă și canto, dar și emoția interpretării oferite de copiii din ansamblul de percuție Young Beats – Cantus Mundi, înființat și coordonat de muzicianul Zoli Toth.

Spectacolul „Ave Maria” se desfășoară la Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din Str. Arhitect D. Hârjeu nr. 61 (zona Parcul Național din București, accesul făcându-se direct prin Strada Arh. Hîrjeu, din Strada Maior Coravu sau Bulevardul Basarabia) și respectă normele oficiale de desfășurare a evenimentelor culturale cu public.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii